Havalimanı Milas'ın tanıtımına doping etkisi yapacak

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, bu kez Milas Bodrum Havalimanı'nın VIP salonundan giriş çıkış yapacak kişilere yönelik dört yeni tanıtım panosu hazırlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUĞLA(DÜNYA) - Milas'ın tarihi, doğal, kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak için yoğun bir şekilde çalışan Milas Ticaret ve Sanayi Odası, bu kez Milas Bodrum Havalimanı'nın VIP salonundan giriş çıkış yapacak kişilere yönelik dört yeni tanıtım panosu hazırlattı. Havalimanı yetkililerine teslim edilen panolar havalimanının üç VIP salonuna asıldı.

MİTSO olarak daha önce hazırlattıkları 2 Hakatonmos lahdi panosundan birisinin VIP salonuna, diğerinin ise THY Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı'nın makam odasına asıldığını hatırlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Özer, "Milas zeytinyağı ve çam balının tanıtımı için hazırlanan afişler ise VIP salonunun girişine konulmuştu. Bu kez Milas'ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yansıtıldığı dört yeni pano hazırlatarak havalimanının yönetimine teslim ettik. Panoların üzerinde Gümüşkesen Anıtmezarı,  Baltalıkapı, Beçin Kalesi ve Tuzla sulak alanındaki flamingolar bulunuyor" dedi.

Milas'ın tarihi, doğal, kültürel ve turistik değerlerini Milas Bodrum Havalimanı'na gelen veya giden yolculara tanıtmak istediklerini belirten Özer, "Havalimanımız özellikle yaz aylarında yoğun bir yolcu trafiğine sahne oluyor. Artık havalimanına gelen ve VIP salonunda bekleyenler Milas'ı da tanımış olacaklar" diye konuştu.