Hazır giyimciler Paris'ten memnun döndü

Hazır giyim ihracatçıları ürünlerini tanıtmak ve Fransa'ya ihracatlarını artırmak amacıyla 15-17 Eylül 2015 tarihleri arasında Türkiye milli katılımı ile bulundukları Premiere Vision Manufacturing Paris Fuarı’ndan memnun döndü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR (DÜNYA) - Dünyanın en prestijli moda fuarı olarak kabul edilen Premiere Vision Manufacturing Paris Fuarı’na Türkiye milli katılım organizasyonu düzenlediklerini söyleyen Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Sertbaş, “Her yapılışında ziyaretçi akınına uğrayan ve katılımcılar tarafından ticari işbirliklerine olanak tanıyan, 2016-17 sonbahar-kış sezonu ile ilgili moda trendlerini belirleyen fuar, bu yıl da çeşitli moda seminerleri ile ziyaretçilerin vizyonunu genişleten seminerlerle ve moda şovlarıyla yine beğeni topladı” diye konuştu. 

Bu fuara ilk kez milli katılım organizasyonu yaptıklarını ve aldıkları geri bildirimlerden dolayı oldukça memnun olduklarını kaydeden Sertbaş, "Türkiye’den 10 firmayı buraya getirdik. 30’dan fazla ülkeden profesyonel alıcıların ziyaret ettiği fuarda, sektörümüzün ihracat potansiyelini gösterdiğimizi düşünüyoruz. Gelecek dönemlerde de milli katılımını düzenlemek istediğimiz önemli bir organizasyona imza atmış olduk” dedi. 

Premiere Vision Manufacturing fuarının pazardaki değişimlerin yakından takip edildiği bir fuar olduğunu vurgulayan Sertbaş,  “Firmalarımızın değişik ülkelerden gelen ziyaretçilerle diyalog kurmaları, ticari işbirlikleri içinde olmaları ve yeni vizyonlara tanık olmaları ürün çeşitlendirmeleri açısından ve ihracat artışımız için çok önemli. Yeni sezonun hazır giyim, deri, tekstil ürünlerinin renkleri ve stillerini yakından görerek takip etme imkanı bulan milli katılımcılarımız sezonun trendlerini görerek alıcıların taleplerini karşılama imkanı buldu” şeklinde konuştu.
 
Fuara EHKİB organizasyonu ile katılan firmalar:

CU Tekstil A.Ş., Fıratteks Tekstil Ltd. Şti., İYA Tekstil Ltd.Şti., Maseksport A.Ş. , Mergü Tekstil Konf. Ltd. Şti. , Mosi Tekstil Ltd. Şti., Seyfeli Dış Ticaret Ltd. Şti., Versiyon Tekstil, Zaroteks Tekstil,  Gülsen Tekstil Ltd. Şti.