"İç ve dış pazarlarda etkinliğimiz artıyor"

25 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Teknorm Plastik Genel Müdürü Mustafa Sabri Sözduyar, iç pazarda 30 bayi ile hizmet verdiklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Polikarbon levha imalatı yapan Teknorm Plastik, başta inşaat firmaları olmak üzere reklam sektörü, sera imalatçıları, dekorasyon firmaları gibi birçok alana hizmet veriyor. Üretimlerinin yüzde 70’ini ihraç ettiklerini belirten Teknorm Plastik Genel Müdürü Mustafa Sabri Sözduyar, 25 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydetti. İç pazarda 30 bayi ile hizmet verdiklerini bildiren Sözduyar, "Bayii ağımızı kısa sürede artırarak yurt genelinde etkin olmak istiyoruz. Müşterilerimiz için birçok ürünü tedarik ederek, talep ve isteklerini firma olarak karşılıyoruz. Ayrıca ihracat pazarımızı genişletmek istiyoruz" diye konuştu.

Yıllık 13 bin ton üretim kapasitesi var

Faaliyetlerini Kayseri OSB’de 13 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 23 bin metrekare alanda sürdürdüklerini belirten Sözduyar, ürün çeşitliliği ile olarak ise "4,6,8,10,milimetre çift duvarlı,14,16 milimetre üç duvarlı ve 8-10-12mm 4 duvarlı polikarbon oluklu levha, 1 milimetreden 12 milimetreye kadar polikarbon solid-embossed levha, PMMA levha, 30 ve 40 milimetre polikarbon çatı paneli ve 4,6,8,10,16 milimetre polikarbon H/U profilleri üretimi ile geniş bir ürün yelpazesine sahibiz" dedi.