İDEV Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı

3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik, Konut ve Gayrimenkul Fuarı'nı bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


ZEYNEP PARÇAM

KOCAELİ - Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ve TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ işbirliği ile Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ve çok sayıda iştirakçinin destek verdiği 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik, Konut ve Gayrimenkul Fuarı (İDEV), kapılarını bugün ziyaretçilerine açtı. Fuarı bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarın açılış konuşmasını yapan TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Yaklaşık bir yıldır hazırlıklarını sürdürdüğümüz fuarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Geçen yıllara göre daha farklı bir bir konsept ile fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Kocaeli ve çevre illerdeki konut projeleri de uygun fiyatlar ile sizlere sunuldu. Bunun dışında evlenecek olanların ihtiyacı olan bütün ürünler uygun fiyatlar ile sizlere sunuldu. Bu yıl geçtiğimiz yıllardaki ziyaretçi sayısının üzerinde ziyaretçi olacağına kuşkumuz yok. Kocaeli, fuarcılık anlamında Türkiye’nin çok önemli bir bölgesi konumuna gelecek. Kasım ayı içerisinde de Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası desteği ile 2019 yılında da ciddi çalışmalar yürüteceğiz. Bu fuar el ve güç birliği ile ortaya çıktı. Emeği geçenmlere teşekkür ediyoruz" dedi.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "TÜYAP gibi uluslararası çalışan bir organizasyonun Kocaeli’nde önümüzdeki dönemde yapacağı , 4-5 tane fuara destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu fuar içinde kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

KOTO Başkanı Necmi Bulut, "Şehrimize değer katmak için birbirinden değerli projeler hayata geçiriyoruz. En yüksek kalitede otel ve hastanelerimiz ile kentimizi en plana çıkartmak istiyoruz. İlimiz Türkiye ekonomisinin santrallerinden biri. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz fuarlarımızın yanı sıra İDEV’de de elde ettiğimiz başarılar şehrimiz ve bölgemizi bir fuar merkezi haline getirme noktasında bizleri heyecanlandırıyor. Ev ve evlilik ile alakalı her türlü hizmetin bulunabileceği fuarımıza özel indirim içeren kampanyalara da baktığımızda ziyaretler geçmiş yıllara göre kat kat fazla olacaktır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan," Birçok alanda iddialı bir kentiz. Artık biz ticaret, turizm ve kültür alanlarında da iddialı olmak istediğimizi belirtiyoruz ve bunun altyapısını hazırlıyoruz. Fuar vesilesi ile gelecek yapmak istediklerimizi de ifade etmemiz lazım. Kocaeli, ticari ve kültürel anlamda da iddialı olmak istiyorsa bu fuarları 12 ay sürdürebilecek adımları atmak lazım" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise “Kentimiz için fuarın hayırlı olmasını diliyorum. Fuarlar kendimizi, ürünlerimizi tanıtma, pazara ve tüm dünyaya açılma anlamında büyük bir fırsat. Gelişmeleri ve yenilikleri de takip etme yerleridir. Dünyadaki bütün yenilik ve gelişmeleri buralarda örme fırsatımız var. Esnafımızın da maharetlerini gösterme açısından bu fuarlar çok önemli" şeklinde konuştu.