İnoksan, Kraliçe 2. Elizabeth’in doğum günü partisinde

Bursalı İnoksan, Kraliçe 2. Elizabeth’in doğum günü partisine katıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA

İnoksan, Kraliçe II. Elizabeth’in 89. doğum günü nedeniyle Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası tarafından, İstanbul’daki Birleşik Krallık Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlenen davette ‘mutfak sponsoru’ olarak yer aldı.

İkramları Tom's Kitchen tarafından yapılan geleneksel davette, İnoksan mutfakta kullanılan ürünleri tedarik etti. Birleşik Krallık Başkonsolosu ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) Türkiye, Orta Asya ve Güney Kafkasya Genel Direktörü Leigh Turner'ın ev sahipliğinde “Summer Garden Party” adı altında gerçekleşen etkinliğe 750 davetli katıldı. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore başta olmak üzere İstanbul’da bulunan Başkonsolosluk temsilcileri de davetliler arasındaydı. 

Endüstriyel mutfak sektöründe Türkiye’yi dünya çapında temsil eden İnoksan, 5 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. İnoksan ürünleriyle yurt içi ve yurt dışı büyük zincir otellerde, fabrikaların mutfaklarında, büyükelçiliklerde, saraylarda, alışveriş merkezlerinde, restoranlarda, kafelerde, kısaca hayatın her alanında yer alıyor. Şirket, Google’ın Brezilya’daki ofisinin mutfağından Dubai’deki şeyhin sarayına, Amerikan Hastanesinden Bakü Hilton’a, Rixos’tan TED Kolejlerine kadar geniş bir yelpazede müşteri portföyüne sahip bulunuyor. 

Mutfak ekipmanları sektörünün öncülerinden İnoksan’ın temelleri 1980 yılında atılmıştır. Bugün 20 bin metrekare kapalı alanda son teknolojiyle donanmış bir endüstri üssüne dönüşmüş fabrikasında üretim yapmakta olan İnoksan, 4 bin çeşide varan yardımcı mutfak ürünleriyle; otel, bar, kafe, restoran, turistik tesis, fast food gibi yeme-içme alanlarının bulunduğu tüm mekanlara gereken tüm ürün ve aksesuarları üretip, gerektiğinde ithal ederek müşterilerine sayısız alternatif sunuyor. 6 büyük ilde bölge müdürlüğü, 40'a yakın yetkili bayisi bulunan İnoksan, Türkiye geneline yayılmış 90 yetkili servisi ve 350 servis elemanıyla müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda çalışıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir