İş sağlığı ve güvenliği KalDer’de ele alındı

KalDer Bursa Şubesi Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite Uzmanlık Grubu tarafından düzenlenen “Tehlike Yönetiminde Doğru Odaklanma ve Örnek Uygulamalar” konulu panel uzmanlarla iş dünyasını bir araya getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) – KalDer Evi’nde düzenlenen panelde “İş Sağlığı Güvenliğinde Önceliklerin Yönetimi, Öncelikli Risklerin Çalışanlara Aktarılması, Küçük Müdahaleleri Yöneterek Ciddi Kazaları Önlemek, İSG Yaklaşımları” gibi önemli konular uzmanlar tarafından ele alındı.

Panelin açılış konuşmasını yapan KalDer Bursa Genel Sekreteri Aykan Kurkur, KalDer’in iş ve yaşam kalitesi için 28 yıldır çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Kurkur, özel sektörde kalite kavramının yaygınlığının KalDer’in kuruluşu ile arttığını ifade etti. KalDer Bursa Şubesi Çevre ve İş Sağlığı Kalite Uzmanlık Grubu Lideri Işıl Doğan da 2000 yılında kurulan grubun sanayi ve toplumda, çevre ve iş güvenliği konularında gerekli olan duyarlılık ve bilincin oluşturulmasına katkı sağlamayı hedeflediğini söyledi. Bugüne dek pek çok bilgi ve bilinçlendirme eğitimleri verildiğini belirten Doğan, “Çevre, iş güvenliği, ergonomi, atıklar gibi konulara dikkat çekmek amacıyla paneller, teknik geziler düzenledik” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından panelde konuşmacıların sunumları yer aldı. Dönüşen Adam Şirket Kurucusu Nuri Ersan, BPO Çevre ve İSG Sorumlusu Bahar Kanlıoğlu, Adient İSG ve Çevre Avrupa Bölge Müdürü Esil Mertoğlu, Faurecia HSE Koordinatörü Erhan Doğrul, Özlem Akademi Şirket Kurucusu Özlem Özkılıç konuklarla bilgilerini paylaştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir