İşadamı Fuat Bursalı'dan eğitime destek

Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı, Amasya'nın Taşova ilçesinde okul yapılması için 1 milyon lira bağışta bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı, 2012 yılında Bursa’nın Nilüfer ilçeside yapımını üstlendiği Nesrin-Fuat Bursalı İlkokulu ve doğup büyüdüğü yer olan Amasya’ya bağlı Taşova ilçesindeki Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ardından, yine Taşova’da, Emine Bursalı İmam Hatip Ortaokulu’nun yapılması adına 1 milyon TL nakdi bağışta bulundu.

Yaklaşık 17 dekar hazine arazisinin temel eğitim alanı olarak tahsisli 6,4 dekarlık kısmında, 16 derslikli olarak inşa edilecek.

Hayırsever işadamı Bursalı, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’in katıldığı protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Havasını aldığım, suyunu içtiğim memleketime bugüne kadar pek hizmet edemedim. Memleketime bir vefa borcu olarak okul yaptırmak istedim. Bu okulumuzu devletime, milletime ve doğup büyüdüğüm topraklarıma hediye ediyorum” dedi.

235465465.jpg