İzmir'de butik pasta üreticileri dernek kurdu

Butik pasta ve kurabiye üreticisi girişimci kadınlar Butik Pastacılar ve Kurabiyeciler Derneği’ni kurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR (DÜNYA)
Butik pasta ve kurabiye üreticisi girişimci kadınlar Butik Pastacılar ve Kurabiyeciler Derneği’ni (BUPADER) kurarak internet üzerinden ve evden çalışan kadınları biraya getirdiler.

Konak Best Western Otel’de düzenlenen etkinlikte 4’ncü kez biraraya geldiklerini dile getiren BUPADER Yönetim Kurulu Başkanı Emine Kubat, “Pasta ve kurabiyede butik üretim giderek artıyor. Dolayısıyla pazarımız da her geçen gün büyüyor. Bizler gönüllü olarak çıktığımız yolda hep daha iyisini yapma tutkusuyla çalışıyoruz. İnternet üzerinden ve evden çalışan kadınları biraya getirerek kurduğumuz derneğimiz sayesinde dayanışmamızı artıracağız. Geldiğimiz nokta bizi mutlu ediyor ancak daha katedeceğimiz çok yol var. Her geçen gün bu mesleğe gönül vermiş yeni arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla çığ gibi büyüyoruz. Biz hepimiz birer pasta sanatçısıyız. Hep birlikte dayanışma içerisinde çok daha güzel işlere imza atacağız. Hepinizin desteğini bekliyoruz. İzmir içinde ve dışında tüm butik pastacıları kapsayan çalışmalar içinde olacağız” dedi. 

Toplantının sponsorları arasında yer alan Orkide Yağları’nın Margarin Grubu Ticari Direktörü İbrahim Şener, açılışta yaptığı konuşmada , “Ziyaretimize gelerek destek isteyen hanımların gözlerinde gördüğümüz ışık ile yürüdüğümüz bu yolda birbirinden yetenekli pastacı hanımların kararlı duruşları bizi yanıltmadığı için çok mutluyum” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir