İzmirgaz konutta 600 bin aboneye ulaştı

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, konutta 600 bininci aboneye ulaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 İZMİR (DÜNYA) - Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesinde de bunu bozmadı. İzmirgaz Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende 600 bininci abone olan Selma Akça’ya, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata tarafından, fincan takımı hediye edildi ve 600 metre küp bedava doğalgaz kullanma hakkı verildi.

Törende konuşan  İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmirgaz’ın İzmir’de marka olarak önemli bir noktaya ulaştığını belirterek, “Doğalgazı da ürün olarak önemli bir noktaya ulaştırdık. Yüzbinlerce İzmirliye çevreci, ekonomik ve güvenli enerji olan doğalgazı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Yandımata, doğalgazın İzmir’de talep edilen bir ürün kimliğine kavuştuğunu belirterek, “Kısa bir süre sonra 10. yılımızı tamamlamış olacağız. Bu süre içerisinde her biri bir Anadolu şehri büyüklüğünde merkez ilçelere çağın ve teknolojinin gerekliklerinden ödün vermeden doğalgazı güvenli bir şekilde ulaştırdık. Sayıları her gün artan abonelerimize profesyonel bir işletme anlayışı içerisinde, müşteri memnuniyetini merkez almış bir hizmet sunuyoruz. Bugün burada 600 bininci abonemizi ödüllendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

600 bininci abone olarak ödüllendirilen Selma Akça da, doğalgaz gibi bir enerjinin çok daha önce İzmir’e gelmesi gerektiğini belirterek, “Yaşadığımız bu zamanda böylesine avantajları olan bir enerjiden mahrum kalmak büyük kayıp olurdu. Şu an da bulunduğum binayı doğalgaz olduğu için tercih ettim. Doğalgaz son derece konforlu ve ekonomik bir yakıt” dedi.