K4 EPS, iç pazarda bayi yapılanmasını güçlendirecek

K4 EPS Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tüfekçi, iç pazarda bayi yapılanmasını güçlendirmeye odaklandıklarını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

EPS yalıtım levhaları alanında üretim yapan K4 EPS, iç pazarda inşaat projelerine çözüm ortağı oluyor. Asmolenler, dekoratif ürünler, ambalaj paketleme malzemelerinin yanı sıra EPS ısı ve ses levhaları üretimi ile de hizmet verdiklerini belirten K4 EPS Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tüfekçi, iç pazarda bayi yapılanmasını güçlendirmeye odaklandıklarını kaydetti. Mevcut ürün gamlarıyla yurt genelinde çalışma yürüttüklerini aktaran Tüfekci, "Bugün itibariyle ürünlerimizi Türkiye genelinde bulunan 100 bayimiz ile müşterilerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca bayi yapılanmamızı genişletmek istiyoruz" dedi.

Üretimlerini İncesu OSB'deki 13 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 23 bin metrekarelik entegre tesislerinde gerçekleştirdiklerini ve yıllık 500 bin metreküp üretim kapasitelerinin bulunduğunu kaydeden Mustafa Tüfekçi, "Bugün itibarıyla firmamızda; Nuovopor, Nuovopan, Nuovotherm, Thermokale ve Thermokare markaları bulunuyor. 26 firmaya fason imalatı yapıyoruz. CE belgesine sahip ürünlerimizi TS EN13163+A1 standardında üretiliyoruz" dedi.

"Ürün iyileştirme çalışmalarımız var"

İç pazarda toplu konut projeleri ve apartmanlarda ürünlerinin kullanıldığını aktaran Tüfekçi, her yapıda kullanılabilecek ürünler imal ettiklerni ifade etti. Geliştirdikleri ürünlerle inşaat sektöründe çözüm odaklı hizmet sunduklarını ifade eden Mustafa Tüfekçi, fabrikalarının teknoloji merkezinde ise müşterileri için ürün iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydetti, Tüfekçi, “Öte yandan, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, kaliteli, sürdürülebilir ve sağlam yapılar için Ar-Ge çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi. Ürünlerinin yapılara sağladığı pek çok artısının bulunduğunu belirten Tüfekçi, “Isı kayıplarını ve yüksek yakıt giderlerini minimuma indiren 'Nuovopan Beyaz EPS' ve 'Nuovopor Karbonlu EPS' ürünlerimiz, standart strafora göre yüzde 23 daha fazla ısı yalıtımı sağlıyor” diye konuştu.