KalDer Kayseri, 'inşaat sektöründe EFQM Mükemmellik Modeli' paneli yaptı

Panele; Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürü Eyüp Evren ile Folkart İnşaat Kurumsal Gelişim ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber de katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hilal SÖNMEZ

KAYSERİ - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve KalDer işbirliğinde, EFQM Mükemmellik Modeli'nin inşaat sektöründe uygulamaları için deneyim paylaşım paneli gerçekleştirildi. Panele; Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürü Eyüp Evren ile Folkart İnşaat Kurumsal Gelişim ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber de katıldı.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, çok sayıda katılımcının yer aldığı panelde “değişimi iyi anlamamız ve uyum sağlamız önemli. Bu yüzden KalDer'in düzenlediği toplantıların değerli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Kayseri'nin önemli inşaat firmalarından Erkut İnşaat Genel Müdürü Erkut Korkmaz'a da KalDer'e üye olduğu için sertifika verildi. Katılımcılar ile şirketlerinin işleyişini ve tecrübelerini paylaşan  Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürü Eyüp Evren ile Folkart İnşaat Kurumsal Gelişim ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber; 'kalite ve mükemmellik' konusunda gelen soruları cevapladı.  Eyüp Evren, “İki ana prensibimizden biri toplam kalite yönetimi, diğeri ise sürdürülebilirlik yaklaşımı. Sürdürülebilirliği önemsiyoruz ve yeşil yakalı çalışanlarımızın bireysel karbon ayak izlerini ölçüyor ve nötrlüyoruz. Geçtiğimiz yıl bunun için bin adet fidan bağışı yaptık ve düzenli olarak yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir