Kayseri OSB'de Tahir Nursaçan güven tazeledi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 15. Olağan Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçimde Tahir Nursaçan yeniden başkan seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arzu BAĞCI

KAYSERİ - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi seçimli 15. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurula Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sanayiciler katıldı.

İki listenin başkanlık için yarıştığı 1168 üyeli genel kurulda 1006 geçerli oyun 559'unu Tahir Nursaçan alırken, diğer aday Ergün bilen 445 oy aldı. Nursaçan böylece yeniden başkanlığa seçildi.

Sanayicilere teşekkür konuşması yapan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Kazanan Kayseri sanayisi oldu. Kazanan Organize Sanayisi oldu. 17 yıl aradan sonra sanayicilerimizin önüne demokratik bir şekilde sandık kondu. Bugün Kayseri Sanayi Bölgesi'nin sanayicileri demokrasi şöleni yaşadı. Güveninize layık olmak için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

OSB'nin nitelikli eleman kazanma ihtiyacının karşılanması amacıyla 750 öğrenci kapasiteli meslek lisesi çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Nursaçan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 112 Acil Sağlık İstasyonu kurulması mutabakatına vardık. Sanayicilerimizin hizmetine sunmak üzere bir sosyal tesis yapımı planladık. Devlet destekli endüstriyel tasarı ve Ar-Ge merkezi kurulması ile bilgisayar üzerinde e-OSB çalışmalarına başladık. Akıllı OSB çalışmalarına da en kısa sürede başlayacağız" dedi.