Kayseri OSB’de Tahir Nursaçan güven tazeledi

1168 üyenin yer aldığı ve 1006 geçerli oyun kullanıldığı seçimlerde Tahir Nursaçan 559 oy alırken, diğer aday Ergün bilen ise 445 oy aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Arzu BAĞCI

KAYSERİ - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 15. Olağan Genel Kurulu’nda Tahir Nursaçan güven tazeledi. Genel Kurula Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sanayiciler katıldı. 1168 üyenin yer aldığı ve 1006 geçerli oyun kullanıldığı seçimlerde Tahir Nursaçan 559 oy alırken, diğer aday Ergün bilen ise 445 oy aldı.

Kayseri OSB 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listenin başkanlık için yarıştığı genel kurulda Tahir Nursaçan yeniden başkanlığa seçildi. Sanayicilere teşekkür konuşması yapan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, “ Kazanan Kayseri sanayisi oldu. Kazanan Organize Sanayisi oldu. 17 yıl aradan sonra sanayicilerimizin önüne demokratik bir şekilde sandık kondu. Bugün Kayseri Sanayi Bölgesi'nin sanayicileri demokrasi şöleni yaşadı. Artık Kayseri´de tek parti dönemi bitti. İkinci kez gördüğünüz gibi sandık sanayicimizin önüne geldi. Güveninize layık olmak için elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

OSB’nin nitelikli eleman kazanma ihtiyacının karşılanması amacıyla 750 öğrenci kapasiteli meslek lisesi çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Nursaçan sözlerine şu şekilde devam etti: “Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 112 Acil Sağlık İstasyonu kurulması mutabakatına vardık. Sanayicilerimizin hizmetine sunmak üzere bir sosyal tesis yapımı planladık. Devlet destekli endüstriyel tasarı ve Ar-Ge merkezi kurulması ile bilgisayar üzerinde e-OSB çalışmalarına başladık. Akıllı OSB çalışmalarına da en kısa sürede başlayacağız” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir