Kayseri Ticaret Odası A sınıfı TOBB akreditasyon belgesini aldı

Kayseri Ticaret Odası 2016 yılında yapılan denetim sonucunda A sınıfına yükselmesi nedeniyle 5 yıldızlı hizmet belgesi aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek FİDAN

KAYSERİ - Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla TOBB tarafından yürütülen 12. “Akreditasyon Sistemi”ne yönelik törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılımı ile gerçekleşti. Kayseri Ticaret Odası 2016 yılında yapılan denetim sonucunda A sınıfına yükselmesi nedeniyle 5 yıldızlı hizmet belgesi aldı.

12. dönem akreditasyon sertifika törenine ilişkin açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, TOBB akreditasyon sistemine yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Hiçyılmaz, 2013 yılında yapılan TOBB akreditasyon denetiminde B sınıfına, 2016 Aralık ayında yapılan denetim ile de A sınıfına yükseldiklerini söyledi.
Hiçyılmaz, “Biz yönetime geldiğimizde C sınıfı akreditemiz vardı. Daha sonra bunu B sınıfına çıkardık. 2016 yılı yapılan denetimle ise A sınıfına çıkarmış olduk. 3 yılda bir yapılan bir denetimleri odaların verdikleri hizmetler bakımından hem akredite olmaları ve hem de sınıflandırılmaları söz konusu. Yapılan çalışmalar neticesinde bizim A seviyesine çıkmamız onur verici.Ama henüz en üst puanı almadık. En üst seviyede üyelerine hizmet veren Oda olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.