Kemal Şahin'den NKÜ öğrencilerine konferans

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Kemal Şahin, NKÜ öğrencilerine iş hayatında başarı konferansı verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TEKİRDAĞ - Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine iş hayatında başarı ve kariyer konferansı verdi. Konferansa Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de katıldı. NKÜ Rektörlük Binası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya öğrencilerin yoğun ilgisi vardı.

Kemal Şahin konferansa kısaca kendi yaşam hikayesini ve Şahinler Holding'i anlatarak başladı. Daha sonra yeteneğin keşfedilmesinin önemi, girişimcilik kavramı, zaman yönetimi, pazarlamanın incelikleri ve etkili insan olma konusunda atılması gereken adımlar gibi konularda öğrencilere deneyimlerini aktardı. Şahin konuşmasında “Benim ilk yaptığım iş pazara ve pazarlamaya odaklanmak oldu. Daha sonra ekibimi geliştirdim. Bu süreçte çalışanlarımın eğitimi ve motivasyonuna önem verdim. Ekibinize işini kalpten yapacak ortamı sağlamanız gerekir. Bunun yanında en yeni teknolojileri kullanmak da çok önemli. Şahinler Holding bu şekilde büyüdü” dedi.

NKÜ ile Şahinler Holding olarak işbirlikleri yaptıklarını söyleyen Şahin, bu işbirliğine ilerleyen zamanlarda yenilerini ekleyeceklerini belirtti. Sunum sonlandıktan sonra Osman Şimşek tarafından Kemal Şahin’e plaket takdim edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir