Kocaeli Bilişim Fuarı'nda Gebzeli Atak Robot

ATAK’ı Kocaeli Bilişim Fuarı'nda sergileyecek olan Hamle Mühendislik yöneticileri, "İlk robot ürünümüzü Türk sanayicisinin beğenisine sunarken; ithal sloganlara çok alışmayın, hikayeyi yeniden yazmaya geliyoruz" dediler.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SABİHA TOPRAK

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği Kocaeli Bilişim Fuarı, Türkiye’nin endüstriyel robotu ATAK Robot’a ev sahipliği yapacak. Kocaelili bilişim firmalarının da yer aldığı fuarda Made in Gebze logolu endüstriyel robot olan ATAK Robot’un çok ilgi çekmesi bekleniyor. Tüm tasarımı Türk mühendisler tarafından gerçekleştirilen ATAK Robot'un ilk modeli üretime geçerken sanayide kullanılan Delta, Scara, Paletleme Robotları gibi tüm modellerde tasarım çalışmaları devam ediyor. ATAK’ı Kocaeli Bilişim Fuarı'nda sergileyecek olan Hamle Mühendislik yöneticileri, "İlk robot ürünümüzü Türk sanayicisinin beğenisine sunarken; ithal sloganlara çok alışmayın, hikayeyi yeniden yazmaya geliyoruz" dediler.

Kocaeli Bilişim Fuarı, 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak. Ana teması ‘Sanal ve Artırılmış Gerçeklik’ olarak belirlenen fuarda; ilkokul çağından üniversiteye uzanan genç kuşağa ulaşmak, bilişim öğretmenlerinin ufkunu genişletmek ve sektörün önde gelen firmalarını Kocaeli’yle tanıştırmak amaçlanıyor. Fuar kapsamında; sanal ve artırılmış gerçeklik, bilişim, yazılım, 3D, simülasyon, sanal gerçeklik, yeni nesil eğitim setleri, robotik, maker, akıllı ev teknolojileri, akıllı şehirler, GSM sektörü, endüstri 4.0, interaktif eğitim yazılımları, yapay zeka alanlarında Türkiye ve dünyada bilişim sektöründe teknolojinin geldiği son nokta belirlenecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir