Kocaeli Sanayi Odası, sanayi kuruluşlarını ödüllendirecek

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, farklı sektörlerde KOBİ ve BOİ kategorilerinde sektörel performansın ödüllendirileceğini kaydetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ZEYNEP PARÇAM

KOCAELİ - Sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) önderliğinde 2008 yılından beri düzenlenen ‘Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri’ bu yıl da törenle verilecek.

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, dünyanın önde gelen bağımsız denetim kuruluşlarından Price Waterhouse Coopers, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve Doğu Marmara ABİGEM AŞ’nin çözüm ortakları olduğunu kaydetti. Ülke ekonomisi ve içinde bulunduğu topluma katkı sağlayan, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine, çalışanlarına önem veren, yüksek verimlilikte çalışan, finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden kuruluşların tanınmasını ve performanslarının ödüllendirilmesini amaçladıklarını belirten Zeytinoğlu, farklı sektörlerde KOBİ ve BOİ kategorilerinde sektörel performansın ödüllendirileceğini kaydetti.