Kocaeli Şehit Aileleri Derneği yararına kermes

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Asistanlar Birliği'nin hayata geçirdiği kermesin geliri Kocaeli Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ZEYNEP PARÇAM

KOCAELİ - Gebze Organize Sanayi Bölgesi Asistanlar Birliği (GOSBAB), geliri Kocaeli Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlanan bir kermes düzenledi. 3 yıldır faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden GOSBAB kurucu Başkanı Aytaç Şenyıl, "Geçtiğimiz yıllarda otistik çocuklar ve organ nakli için kermeslerimiz olmuştu. Bu yıl da şehit aileleri yararına bir kermes düzenlemek istedik. Kermesin geliri Kocaeli Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlanacak" diye konuştu. Kermesin iki gün gibi çok kısa bir sürede gerçekleşmesine rağmen ziyaretçi ve telefon desteğinin fazla olduğunu kaydeden Şenyıl" Buradan herkese GOSBAB adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yaz döneminde ara verdiğimiz projelerimizi sırayla hayata geçirmeye düzenlediğimiz bu kermesle başlamış olduk. Bundan sonra kadın sığınma evleri, Aziz Nesin Matematik Köyü ve Darülaceze ziyaretimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

OSBABÜK'ü hayata geçireceğiz

GOSBAB olarak topluma faydalı olmayı amaçladıklarını ifade eden Şenyıl, "Bu gibi etkinliklerin başka birlik ve kuruluşlara örnek olmasını istiyoruz. İleriki dönem hedeflerimiz arasında Kurulduğumuz günden bugüne sürekli dile getirdiğimiz gibi, diğer OSB'lerin bizim gibi birliklerini oluşturması ve tek bir çatı altında Organize Sanayi Bölgeleri Asistanlar Birliği Üst Kuruluşu'nun (OSBABÜK )hayata geçirilmesi. Kuruluş amacımız tamamen bu doğrultuda. İnşallah kısa bir süre sonra bunu da gerçekleştirebiliriz. Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum, bir projenin hayata geçirilmesinden çok, yaşatılması çok daha kıymetli. Bu vesile ile birliğe destek veren, gönülden bağlı olan ve gece gündüz demeden yoğun tempolu iş ve aile yaşamlarında bizimle birlikte olan herkese minnettarız."

Bu konularda ilginizi çekebilir