Kocaeli'nin ev şöleni başlıyor

İDEV 2018- Doğu Marmara 4'üncü İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2'inci Gayrimenkul Fuarı, 21 – 25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabiha Toprak

Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP işbirliğiyle düzenlediği İDEV 2018- Doğu Marmara 4'üncü İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2'inci Gayrimenkul Fuarı için Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri Beyt’ül Kebap’ta basın toplantısı düzenlendi. Evlenecek, evini yenileyecek ve ev sahibi olacakların büyük ilgisini çekecek olan Fuarlar, 21 – 25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Akın Doğan ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya; TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, KOSGEB Kocaeli Müdürü İbrahim Ustaömer, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreteri Memet Turabi, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cafer Kozluca, Yusuf Ziya Uludüz, Mehmet Akif Şen, Hasan Kanca, Zihni Yılmaz, TÜYAP Bölge Müdürü Gökalp Gökdemir, TÜYAP Kocaeli Müdürü Fatih Güngör, fuar paydaşları katıldı.

Bölgelerin kalkınmasında nitelikli fuarların büyük önem taşıdığına vurgu yapan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Türkiye’nin üretimine, ticaretine ve ihracatına yön veren ilimizi fuarcılıkta da cazibe merkezi kimliğine kavuşturmak için ilimizdeki ve bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalışmalar sürdürüyoruz. İlimizde fuar sayılarının artması ve fuar alanımızın tüccar ve sanayicimize hizmet etmesi en büyük arzumuzdur" dedi. Bu yıl ilk kez İDEV Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı desteği ve ABİGEM işbirliği ile Co-Matching İkili İş Görüşmeleri etkinliğinin düzenlendiğini ifade eden Necmi Bulut, bu kapsamda 8 farklı ülkeden yaklaşık 120 firma fuar alanında iş görüşmelerini gerçekleştireceğini söyledi. Necmi Bulut,"Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerimizi uluslararası pazarlara ulaştırmaya gayret gösteren odamız bu ve bunun gibi birçok etkinliği hayata geçirecektir” diye konuştu.

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz ise şu şekilde konuştu; “Ev almak ve evini yenilemek isteyenler, yeni evliler ve evliliğe gün sayanlar ihtiyaç duyduğu her şeyi bu fuarlarda bulabilecek. İdeal ev, evlilik hazırlıkları fuarı ile eş zamanlı Gayrimenkul Fuarı’nı da düzenliyoruz. Birbirinden modern konut, villa, işyeri ve rezidans projelerinin yer aldığı bu fuarda kendi evinin sahibi olmak isteyen çiftler birbirinden avantajlı konut projelerini değerlendirme fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda otomobil hayali kuran çiftler de segmentinin lider otomobil markalarının fuara özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olabilecek.” İDEV Fuarı’nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getirdi. Alagöz, “Katılımcı firmalarımızın en özel tasarımlarının sergileneceği Wedding Show 2018 defilesi fuarımızın ilk günü görücüye çıkacak. Fuarımızın 2'inci günü ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur stand-up show ile ziyaretçilerimiz ile buluşacak. Fuarımızın 4'üncü günü ise ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan’nın sunumu ile ‘Çiftler Yarışıyor’ yarışması düzenlenecek. Birçok çiftimiz bu yarışmada birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir