Kocasinan Belediyesi'nden esnafa 10 adet modern işyeri

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, “ Yeşil Mahalle'de ve diğer mahallelerde birçok projeyi hayata geçiriyoruz. 10 adet modern işyeri yapımının sonuna geldik. Bu projemiz bölgenin canlanmasında etkili olacak” diye konuştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek FİDAN

KAYSERİ - Kocasinan Belediyesi, esnafın daha modern ve daha konforlu koşullarda hizmet vermeleri amacıyla başlattığı 10 adet iş yeri yapımında sona geldi. Daha yaşanabilir bir Kocasinan için aralıksız çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “ Yeşil Mahalle'de ve diğer mahallelerde birçok projeyi hayata geçiriyoruz. 10 adet modern işyeri yapımının sonuna geldik. Bu projemiz bölgenin canlanmasında etkili olacak” diye konuştu.

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için Yeşil Mahalle'de yapılan iş yerlerini gezen Çolakbayrakdar, “Daha yaşanabilir bir Kocasinan için aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda diğer mahallelerde olduğu gibi Yeşil Mahalle'de de birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri olan ve mahallenin istekleri doğrultusunda yaptığımız 10 adet modern işyerinin sonuna geldik. Yeni işyerlerinde esnafımızın daha iyi ve daha konforlu koşullarda hizmet verecek ve böylelikle bölgenin canlanmasında etkili olacak. Yeni Kocasinan için çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Her şey daha güzel bir Kocasinan için” şeklinde kaydetti.