Konya'da jeotermal kaynak ve ruhsatlı sahalar ihale edilecek

Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Emirgazi'de yer alan 4 Jeotermal kökenli gaz arama ruhsat sahası ihale yoluyla aramaya açılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Konya’nın Emirgazi ilçesinde yer alan 4 Jeotermal Kökenli Gaz arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak.

Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Konya’nın Emirgazi ilçesinde yer alan 4 Jeotermal Kökenli Gaz arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak. Jeotermal kaynaklar için belirlenen muhammen bedel 24 bin 487 TL ile 81 bin 462 TL arasında olacak. Jeotermal Kökenli Gaz için muhammen bedel ise 69 bin 652 TL ile 81 bin 470 TL arasında değişecek. Söz konusu ihale 24 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

 3 yıllık ruhsatlandırma işlemi yapılacak

Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa göre 3 yıllık ruhsatlandırma işlemi yapılacak. İhaleye katılacak istekliler ihale dökümanını satın almak zorunda olacak. Şartname ve Eklerini Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı binası Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Caddesi Selçuklu/Konya adresinden 200 TL karşılığı temin edebilecekler. İhaleye katılmak isteyenler ihale şartnamesinde ve ilanda öngörülen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerini sıra numaralı alındılar karşılığında en geç ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri gerekecek.  İhale Şartnamesi, Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı binası Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Caddesi Selçuklu/Konya adresinde mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir