Limak Uludağ Elektrik’ten Çanakkale’ye iki YİM daha

Limak Uludağ Elektrik, müşterileri odaklı hizmet anlayışı kapsamında Çanakkale’de Çan ve Gelibolu Yetkili İşlem Merkezleri’ni (YİM) hizmete açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA-Limak Uludağ Elektrik, müşterileri odaklı hizmet anlayışı kapsamında Çanakkale’de Çan ve Gelibolu Yetkili İşlem Merkezleri’ni (YİM) hizmete açtı.

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, yeni yılla birlikte YİM’leri hizmet verdikleri bölgelerde hayata geçirdiklerini belirterek, “Müşterilerimiz herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler, fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabilir” dedi. YİM’lerle, müşterilerine daha kısa işlem süreleriyle, bekleme sürelerini ortadan kaldırarak hızlı bir şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade eden Aytac, “Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Yalova olmak üzere bölgemizde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) var. Hizmet alanımızı açtığımız YİM’lerle daha da genişletiyoruz. İlk YİM’in açılışını Ocak ayında Çanakkale Kepez’de gerçekleştirmiştik” diye konuştu.