Lojistik sektörü buluşmasına Trabzon da katılacak

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası: "Lojistik sektöründe lider şehirlerin davet edildiği, 'Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı'na Trabzon da çağrıldı"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, lojistik sektörünün 16-18 Kasım'da İstanbul'da buluşacağı belirtildi. Yapılan açıklamaya göre, Logitrans Transport Lojistik Fuarı'na Trabzon'unda çağırıldığı bildirildi.

İstanbul'da düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı'nda, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Pavilyonu açılacağına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Lojistik sektöründe lider şehirlerin davet edildiği fuara Trabzon da çağrıldı. Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odasından, TTSO Genel Sekreterliğine gönderilen yazıda, '16 ile 18 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı ile ilgili iki ülkeyi bir çatı altında toplamayı hedeflediğimiz Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Pavilyonu projemiz bulunmaktadır. Lojistik sektöründe lider şehirlerin ticaret odaları ile tek çatı altında bu pavilyonu gerçekleştirmek istemekteyiz' ifadesi kullanıldı."

Fuarın lojistik konularında lider şehirlerle tek çatı altında, iki ülke arasındaki işbirliğini artırmayı amaçladığına işaret edilen açıklamada, fuarın ticaret ve sanayi odalarına katkıları ise şöyle sıralandı:

"Bölgesindeki lojistik ve taşımacılık faaliyetlerini tanıtma fırsatı bulur. Üyelerinin lojistik ihtiyaçlarına yönelik çözümleri gözlemlemiş olur. Üyeleri için data elde etmiş olur. Geniş bir kitleye bölgesinin tanıtımını yapmış olur. Fuar boyunca iki ülke işbirliği görüşmeleri yapmış olur."