Makine mühendisleri 64’üncü yaşını kutladı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Oda’nın 64. Kuruluş Yıldönümü etkinliğini Podyum Davet’te düzenledi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen geleneksel gecede meslekte 50, 40 ve 25 yılını dolduran makina mühendisleri onur plaketi ile ödüllendirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, MMO’nun Türkiye’nin sanayileşmesinde 64 yaşında dev bir çınar olduğuna vurgu yaptı. Dönem boyunca 100’den fazla makina ve endüstri mühendisliği öğrencisine MMO UEM bünyesinde ve işletmelerde staj yapmalarına destek ve imkan sağladıklarını hatırlatan Düşünceli, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri son sınıf öğrencilerine yönelik “Bitirme Projesi Yarışması” düzenlediklerini hatırlattı.

Üyelerin mesleki gelişimine ve ara teknik eleman yetiştirmeye yönelik toplam 206 eğitim etkinliğinde bin 681’i üye olmak üzere 3 bin 386 kişiye eğitim verdiklerini belirten Fikri Düşünceli, “Dönem içerisinde bin 206’sı proje denetimi olmak üzere, değişik konularda toplam 22 bin 954 adet kamusal denetim gerçekleştirdik. Şubemiz, kamu adına yürüttüğü mesleki denetim ve meslek alanlarına yönelik düzenlediği etkinlikleri ile kamuoyunda saygın bir konuma sahiptir. Bugün büyük ve güçlü bir konuma ulaşan şubemiz, gücünü yalnızca örgütlü üyelerinin özverili çalışmalarından almaktadır” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir