Medova Hastanesi bünyesine yeni servisler ekleyecek

50 milyon dolarlık yatırımla kurulan Medova Hastanesi bünyesine 5 yeni bölüm katacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BERFİN ÇERMİK

KONYA - Bir yıla yakın zamandır hasta kabulü gerçekleştiren Medova Hastanesi bünyesine yeni katacağı Çocuk cerrahi, Endokrinoloji, Kalp Damar, medikal onkoloji ve Psikiyatri bölümleri ile Konya ve çevresinden gelen hastalara hizmet vermeye devam edecek.

Bölge illerden gelen hastalar nedeniyle bölge hastanesi olarak hizmet verdiklerini belirten Medova Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, “50 milyon dolarlık bir yatırımla hizmet vermeye başladık. Uluslararası kalite standartlarına sahip hizmet anlayışı ile Alanında uzman kadro oluşturarak yenidoğan yoğun bakım, erişkin yoğun bakım, jinekolojik onkoloji, perinatoloji, kardiyoloji ve KVC, iç hastalıkları, KBB, beyin cerrahi, çocuk kardiyolojisi, nöroloji, FTR, dermatoloji, üroloji, diyet ve beslenme, göğüs hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, genel cerrahi, diş, acil tıp alanlarında hizmet veriyoruz. Çocuk cerrahi, Endokrinoloji, Kalp Damar, medikal onkoloji ve Psikiyatri bölümleri ise bünyemize yakın zamanda katacağımız diğer dallardır“ dedi.

Medova Hastanesi Anadolunun ilk lokomotif hastanesi olacak değerleri ve yönetim anlayışına sahiptir diye konuşan Genel Müdür Kalafat, “410 kişiye istihdam sağlıyoruz. 4-5 hastaneden oluşan bir hastaneler zinciri oluşturacağız ve grubun ilk hastanesi olarak Konya’da özel hastaneler alanında çocuk kardiyoloji bölümü olan ilk hastaneyiz. Yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak bölümlerimiz ile bölgemizin sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebileceğiz“ diye konuştu.