Mustafa Gökşen Yücel anıldı

Kılıç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç'ın manevi babası olan merhum Mustafa Gökşen Yücel ölümünün 12'inci yılında Mevlid programı ile anıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SABİHA TOPRAK

Marmara bölgesinin önde gelen lojistik firmalarından Kılıç Group, uzun yıllar nakliye hizmeti verdikleri ve aynı zamanda Kılıç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç'ın manevi babası olan merhum Mustafa Gökşen Yücel ölümünün 12'inci yılında Mevlid-i Şerif programı ile anıldı.

Yücel şirketler grubunun sahibi ve Türk çelik sektörünün duayeni olan Mustafa Gökşen Yücel'in 10 Şubat 2007 tarihinde aramızdan ayrılışının 12'inci yılında sevgi, saygı, özlemle ve dualarla bir kez daha anıldı.
Kılıç Group merhum Mustafa Gökşen Yücel için geleneksel hale getirdikleri, Akşemseddin Villaları Doğan Camisinde gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim ve mevlit programına Türkiye'nin dört bir yanından sanayiciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve protokol katıldı.

Anma programında konuşan Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, , "Türk çelik sektörünün duayeni olarak bilinen hayırsever Mustafa Gökşen Yücel'i anmak için burada toplanmış bulunmaktayız. Hayırsever olarak bilinen merhuma Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir