Oksijen Tesisleri, temel ihtiyaçlar yanında kritik ihtiyaçları da karşılıyor

İstanbul-Bursa arası 1,5 saate indiren Körfez Geçişi üzerinde bulunan Oksijen Tesislerinde , insanlar bavula atmayı unuttukları ihtiyaçları kritik ihtiyaçları karşılayabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SABİHA TOPRAK

Ulusal ve uluslararası birçok markayı çatısı altında bulunduran Oksijen Tesisleri, temel ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra kritik ihtiyaçları da karşılıyor. İstanbul-Bursa arası 1,5 saate indiren Körfez Geçişi üzerinde bulunan Oksijen Tesislerinde , insanların bavula atmayı unuttukları ihtiyaçları kritik ihtiyaçları karşılayabileceğini ifade eden yetkililer, "Oksijen tesislerindeki farklı mağazalarda kayak takımından, bota, şapkadan, montta kadar onlarca farklı ürünü deneyip alabileceğiniz alternatifler sunuyor. Her yaştan tüketicinin, kış tatilinde ihtiyaç duyduğu ürünleri bulabileceği gibi mağazaları dolaşarak kısa sürede eksik ihtiyaçlarını giderebiliyor. Oksijen Tesisleri’nden bulunan mağazalar, tatiline yolda başlayanlara avantajlı alışveriş imkanları ve yemek yeme mekanları ile alternatifler sağlıyor" ifadelerini kullandılar.

İstanbul-İzmir yönünde 16, İzmir-İstanbul yönünde ise 17 olmak üzere toplam 33 alışveriş, dinlenme, eğlence alanı ve 24 akaryakıt istasyonunun tamamı Oksijen markası adı altında Otoyol İşletme ve Yatırım AŞ, tarafından tasarlanıp, inşa edilip, kiralanıp ve işletildiğini dile getiren yetkililer, tek bir merkezden yönetilen ve hizmet kalitesi denetlenen Oksijen Tesisleri’nden 9 adet akaryakıt istasyonu ve 11 adet dinlenme tesisinin hizmete girdiğini kalan 22 adedinin ise tasarım ve inşaatının devam ettiğini belirttiler.Oksijen tesislerinin ihtiyaçların çabucak giderilerek hızla uzaklaşılacağı mekanlar olarak değil, seyahat boyunca gezilip görülerek, yol boyunca alışveriş deneyimi sunacak, zevkle vakit geçirilecek mekanlar olarak tasarlandığını söyleyen yetkililer, "O (Oksijen) üzerindeki rakamlar otoyolun İstanbul – İzmir yönünde kaçıncı kilometresinde olduğunuza dair bilgi veriyor. Dolayısıyla otoyolda seyahat ettikçe İzmir yönünde ne kadar yol aldığınızı ya da İstanbul yönünde Gebze’ye ne kadar yaklaştığınızı görebiliyorsunuz" dediler. Oksijen Tesisleri bünyesinde yer alan markalar şöyle;

Migros, Mavi Jeans, Kiğılı, Penti, Özdilek, Watsons, Exxe Selection, Mado, Starbucks, Columbia, Toyzz Shop, Burger King, Arby’s, Popeyes, Usta Dönerci, Günaydın Et, Kitchnette, Menemenci Alaattin, Eatstop, Dilim Börek, Ramiz Köftecisi, Beltway. Oksijen 68’de, Kavlak, Başaran, Gemlikland, Mete Zeytin, Okay Zeytin gibi otoyoldan çıkmadan Gemlik bölgesinin zeytincilerine ulaşılabiliyor.Ayrıca Bursa’nın ve bölgenin kestane şekercisi Kafkas, Kardelen, İpek Pişmaniye ve Safranbolu Lokumcusu’na ait bağımsız konumlandırılmış mağazalar da farklı Oksijen Tesisleri’nde farklı bölgesel markalar olarak yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir