Semiha Kibar’dan 200 adet tekerlekli sandalye bağışı

Kibar Holding’in kurucusu ve onursal başkanı Asım Kibar’ın eşi Semiha Kibar engelliler için 200 adet tekerlekli sandalye bağışladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ZEYNEP PARÇAM-KOCAELİ

Kibar Holding’in kurucusu ve onursal başkanı Asım Kibar’ın eşi Semiha Kibar tarafından engelliler için bağışlanan 200 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımına başlandı.

Bakırköy’de bulunan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nde (TOFD) düzenlenen iftar yemeğine Semiha Kibar, eşi Kibar Holding Onursal Başkanı Asım Kibar, Fener Rum Patriği Bartholomeos, TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş ve ihtiyaç sahipleri katıldı. İftar yemeği öncesinde 44 tane tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine verildi. Diğer tekerlekli sandalyeler ise Türkiye'nin diğer bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İftar öncesi tekerlekli sandalyelerin dağıtımından sonra konuşan Semiha Kibar, "Tekerlekli sandalye bağışlamak benim adağımdı. Onu yerine getirmek istedim. Zaten yardım etmeyi çok seviyorum. Eşim ve ben elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyoruz. Kendi adağım olduğu için kendime ait bağış. İnşallah devamı gelecek” dedi. Çocuklarının alışması için etkinliğe birlikte geldiklerini ifade eden Semiha Kibar, “Biz, ailece yardım etmeyi çok seviyoruz. İnşallah ihtiyaç sahibi insanlar bu yardımlardan memnun olurlar'' şeklinde konuştu. Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş ise yapılan bağıştan memnuniyetini dile getirerek, “Derneğimiz 1998 yılında kuruldu. 1998 yılında bizim için hayal olan şeyler, süreç içinde 81 ilde binlerin, on binlerin özgürce hareket edebilmeleri için duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile tekerlekli sandalyeleri temin edebildik. Bu etkinlik yine o günlerden biri. Manuel ve akülü sandalyeler bugün ihtiyaç sahiplerini buldular. Bunun için Semiha hanıma yürekten teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Yeni tekerlekli sandalyelerine kavuşan ihtiyaç sahipleri de Semiha Kibar'a teşekkürlerini sundular.