Silivri Belediyesi 10 taşınmazın satışını yapacak

Silivri’nin Alipaşa Mahallesi’nde yer alan 10 taşınmazın satışı kapalı teklif usulüyle 3 Temmuz'da yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri’nin Alipaşa Mahallesi’nde yer alan 10 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle 3 Temmuz 2014 tarihinde yapacak. 

Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri’nin Alipaşa Mahallesi’nde yer alan 10 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle 3 Temmuz 2014 tarihinde saat 10.00’da Silivri Belediyesi Merkez Binası, Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirecek. 10 taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 1 milyon 912 bin 500 TL ile 159 bin 460 TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 4 bin 783 TL ile 57 bin 375 TL arasında olacak.
 
İhaleye katılmak isteyen istekliler verecekleri fiyat tekliflerini yazı ve rakamla okunaklı ve anlaşılır bir şekilde belirtecekler. Tekliflerde kazıntı ve silinti olmayacak. Ayrıca şartnameyi kabul ve taahhüt ettiklerine dair imzalayarak iç zarfa koyacaklar. 

Kapalı teklif zarfları; istenilen belgeler ve fiyat teklifini içerecek iç zarfı ile birlikte dış zarfın içine konulacak. Belgeler ve iç zarfın içine konulacağı dış zarfları; 2 Temmuz 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecek. İdare İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbest olacak. Satış İhalesine ait şartname, taşınmazların tapu kayıtları ve imar durumları, ilan edildikten sonra her gün mesai saatleri içerisinde, Belediye’nin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görülebilecek ve ihale şartnamesi ücretsiz temin edilebilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir