TEKNOSAB’da kamulaştırma yüzde 90 oranında tamamlandı

Burkay, “25 milyar dolarlık proje olan TEKNOSAB’ın temel atma işlemlerini mayıs ayı içerisinde planlıyoruz. Projeyi, kamu dışındaki en büyük yatırım olarak Bursa’ya kazandırıyoruz” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA-Bursa-Karacabey arasındaki Taşpınar Mahallesi’nde kurulacak olan ve ileri teknolojiyle üretilen ürünlere ev sahipliği yapacak TEKNOSAB projesinde gelinen son durum, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay tarafından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette masaya yatırıldı.

TEKNOSAB’ı Türkiye’de endüstri devriminin sembolü olarak planladıklarını ve kamulaştırmaların yüzde 90 oranında tamamlandığını açıklayan Burkay, “25 milyar dolarlık proje olan TEKNOSAB’ın temel atma işlemlerini mayıs ayı içerisinde planlıyoruz. Projeyi, kamu dışındaki en büyük yatırım olarak Bursa’ya kazandırıyoruz” dedi.

TEKNOSAB projesinin tamamına yakın bölümünün Karacabey sınırları içerisinde bulunduğunu anımsatan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, TEKNOSAB’ın ilçeye ekonomik, sosyal ve kültürel yönlerden çok önemli kazanımlar sağlayacağını vurguladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir