Tekzen'in 132. mağazası Keşan'a

Tekzen 132'inci mağazasını Keşan'da açtı, sosyal sorumluluk projesini tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EDİRNE - Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ev güzelleştirme merkezi Tekzen 132. mağazasını Keşan’da hizmete açtı. Açılışta Tekzen’in Herkese Kitap Vakfı ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği “Bir Kitap, Bir Mutluluk” projesinin de lansmanı yapıldı.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli, en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, yatırım atağına devam ediyor. 2018 yılında 20 yeni mağaza açma hedefi kapsamında 132.Mağazasını Keşan Bendis AVM’de hizmete açan Tekzen, aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluk projesine de start verdi.

Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu ile Herkese Kitap Vakfı Başkanı Bülent Şenver’in yanı sıra yerel yetkililerin de katıldığı açılışta Herkese Kitap Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen projenin lansmanı yapıldı. Proje kapsamında başta çocuk ve gençler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine kitap ulaştırabilmek için Tekzen’in tüm mağazalarına Kitapcan Kitap Bağış Kumbarası yerleştirildi. Tekzen mağazalarına gelenler yanlarında getirdikleri kitapları bu kumbaraya bırakabilecek. Toplanan kitaplar ise Herkese Kitap Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

"2018 yılı içinde 20 mağaza açacağız"

Açılışta konuşma yapan Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl içinde 20 mağaza daha açacağız. Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak “Her ile bir Tekzen” hedefiyle sürdürülebilir iş modelini Türkiye’nin her yerine taşımaya gayret edeceğiz.Bu mağazalarımızla en az 700 kişiye istihdam imkanı sunacağız. 3 bini aşkın çalışanımız ve iş ortaklarımız olan tedarikçimizin büyük emekleriyle hedeflerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Okumak insanı zenginleştirir ve ufkunu açar, Tekzen olarak kitap bağışlarınızı bekliyoruz” dedi.

“Okuyan Türkiye İçin Herkese Her Yerde Kitap” sloganı ile çalışmalar yapan Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver ise yaptığı konuşmada, “Bir kitap bir mutluluktur. Bir kitap bir gelecek değiştirir. Okuduğunuz kitapları Tekzen mağazalarındaki Kitapcan Kitap Bağış Kumbaralarına bırakın. El ele verelim. Geleceği değiştirelim” dedi. Tekzen, 132 mağazasına ve Genel Merkezi'ne yerleştirilen toplam 136 Kitapcan Bağış Kumbarası ile Herkese Kitap Vakfı'nın en büyük destekçisi olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir