Timsah Arena çimleniyor

Bursaspor'un yeni stadyumu olacak Timsah Arena'da çimlerin serilme işlemine başlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çimler serilmeye başlandı.
  
Bursa’nın yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi. Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’na serilecek çimleri Özlüce’de inceledi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde yaptığımız en büyük inşaat olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük eser... Bursa ve Bursaspor’umuzun yeni stadyumunu büyük özenle hazırlıyoruz. Her geçen gün heyecanımız artıyor ve bir an önce de tamamlanarak olan stadyumun yeni sezona hazırlanmasını istiyoruz. Stadyumun en güzel şekilde yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Stadyumda artık saha da yeşillenecek. Bir hafta içinde zemin yeşil zemin kaplanacak” diye konuştu.