Yunusemre OSGB, iç teftişlerle firmanın nabzını tutuyor

Yunusemre Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, Eskişehir ve sınır illerinde tüm iş sektörlerine yönelik, iş güvenliği hizmetleri sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek TOPRAK BUZ

ESKİŞEHİR - Yunusemre Ortak Sağlık Güvenlik Birimi'nin konusunda uzman bir ekiple birlikte çevre danışmanlık hizmetleri, iş güvenliği danışmanlık hizmetleri, iş sağlığı hizmetleri ve mühendislik hizmetleri vermek üzere Mart ayında Eskişehir'de faaliyete geçtiğini söyleyen firma ortağı Nail Kacal, "yaptığımız iç teftişler sayesinde hizmet verdiğimiz firmaların ekonomik nabzını da güvence altında tutabiliyoruz" dedi.

Eskişehir ve sınır illerinde tüm iş sektörlerine yönelik, iş güvenliği hizmetleri sunduklarını söyleyen Yunusemre OSGB ortağı Kacal, kalite yönetim sistemlerine uygun bir şekilde tüm prosedürlerini ülkenin ve mevcut üretim şartlarının gerekliliği üzerine kurduklarını aktararak "faaliyetlerimizde  diğer osgb'lerden farklı olarak müşteri tedarik formları ve anketleri ile iç teftiş yaparak ilerleyen bir firmayız. Bu yüzden ekonomik yaptırımların firmaya etki analizi yapılarak ilerlemesini sağlıyoruz. İsg, proaktif bir yaklaşımdır. Uzmanların değerlendirme çalışmaları konusunda eksikliği ve firmanın mevcut ekonomik düzeyleri ile hep karşılıklı ilerleme sağlıyoruz" diye konuştu. 

Yeni kurulan bir firma olmalarına rağmen tüm sektörün ihtiyaçlarını ve gereksinimleri bilerek hareket ettiklerini dile getiren Kacal, "bu yıl içerisinde firmamızın isg faaliyetlerinin yanında mühendislik ölçümleri konusunda akreditasyon almayı hedeflemekteyiz. Mevcut yatırımlarımızdan biri de ölçüm hizmetleri ve laboratuar kurmak konusunda olacaktır" diye söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir