Atina'da art arda bombalar patlıyor

Atina'da 2 günde 2 bomba patladı. Bulgaristan büyükelçiliğinde tespit edilen bombalı paket imha edildi. Sarkozy'ye gönderilen bombalı paket de ele geçirildi.

Abone ol

ATİNA - Yunanistan'ın başkenti Atina'da, kent merkezinde bulunan İsviçre Büyükelçiliği'nde patlama meydana geldiği bildirildi.

Yunan televizyonları, patlamanın Kolonaki semtindeki Büyükelçilik binasının iç kısmında meydana geldiğini duyurdular.

Haberlerde, Atina'da Psihiko semtindeki Bulgaristan büyükelçiliğinde tespit edilen bombalı bir paketin ise bomba imha ekipleri tarafından kontrollü olarak patlatılarak imha edildiği bildirildi.

Her iki elçilik binasının çevresinde geniş çapta güvenlik önlemleri alındığı kaydedildi.

Dün de bomba patlamıştı

Yunanistan'ın başkenti Atina'da, özel bir posta dağıtım şirketinde infilak eden bombalı paketle ilgili olarak Yunan vatandaşı iki kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti.

Polis, posta şirketi görevlilerinin tarifi üzerine, Pangrati semtinde yakalanan 22 ve 24 yaşındaki kişilerin üzerinde yapılan aramada, iki adet Glock marka tabanca ile bunlara ait 5 şarjör ve Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile Belçika'nın Atina Büyükelçiliğine gönderilmek üzere hazırlanmış iki adet bombalı paket daha bulunduğunu açıklamıştı.

Gözaltına alınan 22 yaşındaki kişinin "Ateş Hücreleri" adlı bir terör örgütünün üyesi olma suçuyla arandığı ve hakkında tutuklama emri bulunduğunun belirlendiği ifade edilen açıklamada, olayla ilgili soruşturmayı Özel Şiddet Suçlarıyla Mücadele Birimi'nin üstlendiği kaydedilmişti.

Şişecam'dan daha iyi bir dünya için iş birliği çağrısı İngiliz KOBİ’lere Türk sanal posu Karkas et fiyatı 10 günde 35 lira düştü 10 icra dosyasından 1’i ihlalli köprü geçişinden “Güneş enerjisinin yaygınlaşması için depolama şart”