Avrupa 'kara kış'ın etkisinde

Kış mevsimi Avrupa'da etkisini iyiden iyiye göstermeye başladı. Almanya, Fransa ve İtalya'daki yoğun kar yağışı ve don günlük yaşamı da olumsuz etkiledi

Abone ol

Avrupa’da kış kendini hissettirmeye başladı. Almanya’nın güneyi ve Fransa’nın doğusunda etkili olan kar yağışı ve dondurucu soğuk hayatı olumsuz etkiliyor.

Fransa ve İtalya sınırında Savoy bölgedeki kayak merkezlerine ulaşmak isteyen en az 15 bin araç yolda kaldı. Tatilciler geceyi geçirmek için bölgede kurulan sığınma merkezlerine akın etti .

2 bin eve elektrik ulaştırılamıyor

İngiltere’de Leeds ve Derby’de etkili olan kar yağışı sonucu bazı yollar trafiğe kapandı. Yüzlerce araç yolda kaldı. Bu bölgelerde yaklaşık 2 bin eve elektrik ulaştırılamıyor. Kötü hava koşullarından dolayı geçici olarak kapatılan Leeds Bradford Havaalanı ise tekrar açıldı.

İtalya’da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Toskana-Giglio Adası arasında yapılan deniz seferleri iptal edildi.

3 emniyet görevlisine Ayhan Bora Kaplan soruşturması TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Erdoğan'dan Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na atama Öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürünün son görüntüleri ortaya çıktı TCMB'den yapım işi ihalelerinde fiyat farkı ve süre uzatımı imkanı