Bağdat'ta kanlı sabah: 18 ölü, 19 yaralı

Irak'ın başkentinde 1 saat arayla 2 saldırı düzenlendi

Abone ol

BAĞDAT - Irak'ın başkenti Bağdat'ta bu sabah yaklaşık iki saat içerisinde düzenlenen saldırılarda toplam 18 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Irak polisinin verdiği bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı personelini taşıyan servis aracının hedef alındığı, yola yerleştirilen bombayla düzenlenen saldırıda, çoğunluğu kadın 13 kişi öldü. Olayda yine çoğu kadın olmak üzere 7 kişi de yaralandı.

Bu saldırıdan yaklaşık bir saat sonra Yeşil Bölgenin Dışişleri Bakanlığının bulunduğu taraftaki girişinde bir kadının düzenlediği intihar saldırısında 5 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda 12 kişi yaralandı.

Ölen ve yaralananların arasında güvenlik gücü mensupları, Yeşil Bölgede çalışanlar ve buradaki resmi kurumlara müracaat için gelenler bulunduğu bildiriliyor.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz