Hizbullah'tan Netanyahu açıklaması: Bu kadar aptal olmadığını düşünüyorduk

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın yardımcısı Naim Kasım, NBC televizyonuna verdiği röportajda, savaşın bu kadar uzun süreceğini beklemiyorduk, çünkü Netanyahu’nun o kadar da aptal olmadığını düşünüyorduk, bu Biden ve başkaca ülkeler için de geçerli” ifadesini kullandı.

Abone ol

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın yardımcısı Naim Kasım, Amerikan haber kanalına dikkat çeken açıklamalar yaptı.

NBC'ye konuşan Kasım, Hizbullah'ın çatışmayı tırmandırmamakta kararlı olduğunu ancak İsraillilerin gerilimi tırmandırması halinde karşılık vereceklerini söyledi. NBC News'e göre Kasım, İsrail ve ABD'yi "kısasa kısas saldırıları sürdürmekle" suçladı.

Kasım, Hizbullah'ın Gazze'deki savaşın yanı sıra kuzey sınırında İsrail ordusuyla çatışmaya devam edeceğini söyledi, ancak "İsrail bize karşı savaşmaya karar verirse, tam bir çatışmaya hazır olacağız" dedi.

Naim Kasım, NBC'ye İran'ın İsrail'e yönelik misilleme saldırısından önce konuştu. Kasım, "Tahran'ın savaş istemediğini açıkça söylediğini ve elçiliğine yapılan saldırıya karşılık verdiğini ve onlar için bu kadar olduğunu" söyledi.

Bodrum'dan ilk lahmacun haberi geldi! Şoke eden rakam... BİM indirim kataloğu: Para sayma makinesi mi satacak? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Audi A8 açıklaması iPhone'daki bu soruna dikkat: Apple harekete geçti ÖSYM, hafta sonu iki sınav yapacak