IBM hisseleri çakıldı

2014 yılında hanesine 99.75 milyar dolarlık ciro yazan teknoloji devi IBM hisseleri yüzde 13,5 değer kaybetti.

Abone ol

dunya.com

Wall Street Journal'dan Kevin Kingsbury IBM hisselerinin kaybını köşesine taşıdı. Kingsburry IBM hakkında şunları yazdı:

" Yıl sonuna kadar mucizevi bir şeyler olmaz ya da petrol fiyatları yükselişe geçmezse Dow Jones Industrial Average'ta işlem gören IBM hisseleri yıl üst üste en kötü performansı gösteriyor. Bu kadar kötü performası 1995-96 yılı arasında Betlehem Stell göstermişti. BM hisseleri Ginni Rometty'nin şirketin başına geçtiği Ocak 2012 yılından bu yana yüzde 12 değer kaybetti "

Yüzde 13.5 değer kaybetti

Business Insider sitesinin haberine göre, Dow Jones Industrial Average'da (DJIA) yer alan IBM hisseleri 2014 'te yüzde 13.5 değer kaybetti.

Yatırımcının sabrı kalmadı

Uzmanlar IBM CEO'su Ginni Rometty'in şirket kaderini etkileyecek planları bir an önce hayata geçirmezse yatırımcıların sabrının tükeneceğini belirtti. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz