Kaddafi çocukları öldürüyor

Kaddafi güçlerinin saldırdığı Misrata'da topçu saldırılarında çocuklar hayatını kaybediyor.

Abone ol

KAHİRE/CEZAYİR/TRABLUS- Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı güçlerin, ülkenin batısındaki Misrata'da düzenlediği topçu saldırısında can kayıpları olduğu, ölenler arasında çocukların bulunduğu bildirildi.

Görgü tanıkları, muhaliflerin denetimindeki kente yapılan saldırıda bir sivil aracının isabet aldığını, araçta bulunanlardan 4'ünün çocuk olduğunu belirtti.

Reuters'a telefonla açıklama yapan bir kent sakini, keskin nişancıların da saldırılarda yer aldığını söyleyerek, ölen çocuklardan en büyüğünün 13 yaşında olduğunu ifade etti.

Dünkü saldırılarda 40 kişi öldü

Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı güçlerin ülkenin batısındaki Misrata kentine dün düzenlediği saldırılarda 40 kişinin öldüğü bildirildi.

Bir kent sakini, Reuters'a telefonla yaptığı açıklamada, bu rakamı muhaliflerin kurduğu Milli Komite'nin bir üyesinden aldığını söyledi, ancak bunlardan kaçının sivil olduğunu belirtmedi.

Aynı kişi, kentte insani dram yaşandığını da ifade etti.

Kaddafi güçlerinin, muhaliflerin denetimindeki kente bugün de tanklarla topçu saldırısı düzenlediği, saldırılara keskin nişancıların da katıldığı bildirilmişti.

Saldırılarda bir sivil aracının isabet aldığı, ölenlerden 4'ünün çocuk olduğu belirtilmişti.

Misrata ateş altında

Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı güçlerin, ülkenin batısındaki Misrata'ya da saldırdığı bildirildi.

Görgü tanıkları, Kaddafi güçlerinin muhaliflerin denetimindeki Misrata'ya tanklarla top ateşi açtığını söyledi.

Kaddafi güçlerinin, ülkenin batısındaki Zintan'a da ağır silahlarla saldırdığı belirtilmişti.

Zintan'a saldırıyor

Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı güçlerin ülkenin batısındaki Zintan'a saldırdığı bildirildi.

El Cezire'nin haberinde, ağır silahlar kullanan Kaddafi güçlerinin kentin denetimini ele geçirmeye çalıştığı belirtildi.

El Cezire televizyonu, dün akşam da Kaddafi güçlerinin Zintan'ı bombaladığını, bombardımanın birkaç saat sürdüğünü duyurmuştu.

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL