Yanlışlıkla milyoner oldu

İngiltere'de 21 yaşındaki gencin hesabına kazara 1 milyon 250 bin sterlin yatırıldı.

Abone ol

İngiliz Kieran McKeefery uyanıp banka hesabını kontrol  ettiğinde tatlı bir şok yaşadı. Hesabına yanlışlıkla 1 milyon 250 bin sterlin (Yaklaşık 5 milyon TL)  yatırılmıştı. Hesaplarda yapılan hata yüzünden Kieran McKeefery kazara milyoner oldu. 

Hesabına yatan parayı görünce gözlerine inanamayan web tasarımcısı Kieran McKeefery Natwest isimli bankasını telefonla arayarak durumu bildirdi. Bankanın parayı Kieran'ın hesabından geri alması tam 10 günü buldu.

Güney Yorkshire'ın Barnsley bölgesinde yaşayan dürüst Kieran McKeefery Daily Mirror'ın web sitesine yaptığı açıklamada,"Banka hesabıma bakar bakmaz 1.25 milyon sterlini görünce çok şaşırdım. Bir insanın banka hesabında bu kadar fazla para olduğunu görmesi ürkütücü. Kendi kendime"Aman Allahım bu da ne" dedim.Tabii bir şok yaşadım" dedi. 

Paranın McKeefery'nin hesabına büyük bir yatırım şirketi tarafından yanlışlıkla gönderildiğini saptayan banka, hatasını düzeltti ve müşterisine ödül olarak paranın faizi olan 210 sterlini verdi. 

Dürüstlüğünün ödülü olarak 210 sterlin kazandı

İşte Kieran McKeefery hesap ekstresi

Öğretmen atama başvuruları başladı Hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi kimdir? Helikopter kazasından çarpıcı görüntüler: Cesetler... İran'da ulusal yas ilan edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı