İpekyol çalışanları Bahçeşehir’den eğtim alacak

Bahçeşehir Üniversitesi, BAUGO ve İpekyol iş birliğiyle düzenlenen eğitim programı ile İpekyol Mağaza çalışanları 1 yıl sürecek akademik gelişim programına katılacak.

Dünya Gazetesi | Abone ol

Mağazacılık sektöründe nitelikli eleman yetiştirme ve yetiştirdiği nitelikli çalışanı istihdam etme odaklı program, İpekyol Satış Akademisi, Bahçeşehir Üniversitesi ve BAUGO iş birliğiyle hibrit eğitim olarak tasarlandı.

Eğitim programının tanıtım toplantısında konuşan İpek yol CEO’su Uğur Ayaydın, çalışma hayatının günümüz koşullarında her alanda olduğu gibi eğitimle daha iyi bir noktaya geldiğine dikkat çekerek şunları söyledi: “Mağazacılık sektöründe sirkülasyon çok hızlı. Bu mesleği seçen arkadaşlarımızın gerekli eğitimlerle kariyer yollarında emin adımlarla ve bilinçli bir şekilde ilerlemelerini arzu ediyoruz. Çalışanlarımızı eğitim alanında destekleyerek, toplumsal sürdürülebilirliği de sağladığımıza inanıyoruz.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz