"Eğitime yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır"

Eğitim konusunda söyleşi yaptığımız Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Refia Jale Ilıcak, “Eğitimin bir ülkenin kalkınmasında ve geleceğin şekillenmesinde en önemli noktada durduğunu düşünüyoruz" diyor.

Abone ol

Rönesans Eğitim Vakfı (REV) 2009 yılında kuruldu. Hedefi, geleceğimizi şekillendiren gençlere, eğitim başta olmak üzere sosyal ve kültürel destek sağlamak. Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Refia Jale Ilıcak, “Eğitimin bir ülkenin kalkınmasında ve geleceğin şekillenmesinde en önemli noktada durduğunu düşünüyoruz. Nitelikli insan gücünün yetişmesinde eğitim sisteminin doğru yapılanması önemli. Bu konuda kamu ve eğitim kuruluşları kadar özel sektöre de büyük görevler düştüğü bilinciyle hareket ediyoruz” diyor.

Mahkeme tutukluluk hali devam dedi: Dilan Polat intihara kalkıştı! Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem: Prof. Dr. Osman Bektaş'tan ilk açıklama Yağ fabrikasında korkutan yangın Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı 77 ilde 'Sibergöz-37' operasyonları: 156 şüpheli yakalandı