'İnovasyon ve verimlilikten 3 yeni iş çıkardı'

Akenerji, şirketlerin, plazaların , AVM’lerin ve isteyen evlerin elektrikte verimlilik partneri olacak. Akkim, geliştirdiği delikli elyaflardan oluşan ultrafiltrasyon modülü ile içme suyu üretiminde kullanılacak önemli bir projeye imza atacak.

Abone ol

Akkök Holding’in 2016 gündeminde 3 proje var ki tabiri caizse diğerlerini solluyor. Bu 3 proje, tam Türkiye’nin ‘cari açığına panzehir olacak’ denilen cinsten. 3’ü de inovasyon ve verimlilikten çıkmış. Ama öyle projeler ki aynı zamanda Akkök’ü tüketici ile de daha yakın temas ettirecek. 

Aksa Akrilik yanmaz elyaf üretimiyle perdelerden uçakların içine kadar uzanacak, Akenerji, plazalardan, şirketlere, AVM’lere kadar her elektrik tüketicisinin faturasını düşürecek verimlilik ortağı olacak. Akkim’in ise geliştirdiği delikli elyafl ardan oluşan ultrafiltrasyon modülü içme suyu üretiminde kullanılacak.

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, inovasyon ve  verimlilik temelli işlerde sınırları zorladıklarını anlatıyor. Akkim bünyesinde Yalova’da kurulan 44 kişilik Ar-Ge biriminin yaptıkları işleri anlatırken “inanılmaz inovasyonlarla geliyorlar” diyor.

Bombalı saldırı hazırlığındaki IŞİD'li İstanbul'da yakalandı 'Emekliye 10 bin TL yeter' dedi, Özgür Demirtaş'ı çileden çıkardı CHP lideri Özgür Özel'den Ali Yerlikaya'ya 'Taksim' telefonu Tahir Elçi davasında sanıklara beraat talebi TÜİK'ten turizm istatistiklerinde revizyon