15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı sona erdi

Bugün tamamlanan 15. Uluslararası MÜSAİD Fuarı'nda 30 farklı ülkeden, 404'ü yurt içinden olmak üzere toplamda 726 firma stant açtı.

Abone ol

İSTANBUL - 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı sona erdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Kasım'da açılışını yaptığı "İşler Değişecek, Dünya Değişecek" temalı 15. Uluslararası MÜSAİD Fuarı, bugün düzenlenen etkinliklerin ardından tamamlandı. 

CNR EXPO'da 100 bin metrekare alana kurulan ve 103 ülkeden 7 bin yabancı iş adamının katıldığı fuarda, ikili iş görüşmelerinin (B2B) yanı sıra CEO Forumları, ülke sunumları, imza günleri ve çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. 5 gün süren fuarda, 10 Sivil Toplum Kuruluşu (STK) kendilerini ziyaretçilere tanıtma imkanı yakaladı. Fuarda  72'si Hightech Port'a (Yüksek Teknoloji Fuarı) katılan, 250'si yurt dışından 30 farklı ülkeden, 404'ü de yurt içinden olmak üzere toplamda 726 firma stant açtı.
  
Fuar, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı  

15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda, Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zein konser verdi. 

Bunun yanı sıra fuarda, geleneksel el sanatları sergisiyle Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü de bir stant açarak, otistik ve işitme engelli çocuklarla müzikli ve danslı canlı performans gerçekleştirdi. 

Fuarı ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda bürokrat, sanayici ve iş adamı da ziyaret etti. 

Fuarın sonunda, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, fuar organizasyonunu gerçekleştiren personel ve yönetim kurulu üyeleriyle toplu fotoğraf çektirerek, emeği geçen herkesi tebrik etti. 

2 yıl önce düzenlenen 14. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'na 18 ülkeden katılım olmuştu.  

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak