AFM ile CİNE Atlantis arasında işletme ve danışmanlık sözleşmesi

Atlantis AVM'de açılan AFM için bir Sinema İşletmeciliği Yönetim ve Danışmanlık Sözleşmesi imzalandı

Abone ol

İSTANBUL - AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile CİNE Atlantis Sinema Sanat ve Gösteri Merkezi Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında Sinema İşletmeciliği Yönetim ve Danışmanlık Sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı Atlantis AVM Pendik - İstanbul" adresinde yer alan 7 salon ve 980 koltuk kapasiteli sinemanın Atlantis tarafından işletilmesi ve şirketin Atlantis'e vereceği işletim danışmanlığının koşulları ile tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerinin belirlenmesi için, bir Sinema İşletmeciliği Yönetim ve Danışmanlık Sözleşmesi'nin imzalandığı belirtildi.

Sinemanın "AFM Atlantis Sinemaları" adı ile faaliyet göstereceği dile getirilen açıklamada, söz konusu sinemanın faaliyete geçtiğinde, AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin faaliyette bulunduğu sinema sayısının 28, salon sayısının 188 ve koltuk kapasitesinin 30 bin 830 olacağı kaydedildi.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak