Akbank'ta organizasyon değişikliği

Bankadaki yeni yapılanmayla bazı genel müdür yardımcıları görevden ayrıldı

Abone ol

İSTANBUL - Akbank'ta genel müdürlük organizasyonundaki değişiklik kapsamında bazı genel müdür yardımcıları görevden ayrıldı ve yeni görevlendirmeler yapıldı.

Akbank'tan İMKB'ye gönderilen açıklamada, banka yönetim kurulu kararı ile genel müdürlük organizasyonundaki değişiklik nedeniyle, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Bozkurt, Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ve Perakende Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız'ın görevlerinden ayrıldıkları belirtildi.

Açıklamada, insan kaynakları fonksiyonlarının İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Zeki Tuncay'a, bireysel bankacılık fonksiyonlarının Bireysel ve Şirket Bankacılığı Genel Müdür Yardımcı Galip Tözge'ye, perakende krediler fonksiyonlarının ise Krediler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fuat Ayla'ya bağlanmasının uygun bulunduğu bildirildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz