Denizbank, SGK'ya aracılık edecek

Banka, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'nın SGK çatısı altında birleşmesiyle, kurumun ödeme ve tahsilatlarına aracılık edecek

Abone ol

İSTANBUL - Denizbank, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'nın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altında birleşmesiyle kurumun ödeme ve tahsilatlarına yeni hizmetleriyle aracılık edecek.

Denizbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, daha önce sadece SSK prim tahsilatlarına aracılık ederken SGK ile imzalanan yeni protokol çerçevesinde SSK'nın yanı sıra Bağ-Kur'a ilişkin prim tahsilatlarına da aracılık edeceği belirtildi.

Açıklamada, imzalanan protokol doğrultusunda 2004'ten itibaren Emekli Sandığı kurumu emeklilerine maaş ödemesi hizmeti veren Denizbank'ın, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de maaş ödemelerini gerçekleştireceği kaydedildi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz