Garanti Yatırım'ın yeni Genel Müdürü Zeki Şen

Garanti Yatırım Genel Müdürlüğü görevine, Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü Zeki Şen getirildi.

Abone ol

Garanti Yatırım'ın yeni Genel Müdürü Zeki Şen oldu.  

Garanti Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, Garanti Yatırım Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, gerekli izinleri takiben 15 Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Garanti Yatırım Genel Müdürlüğü görevine, Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü Zeki Şen getirildi. 

Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürlüğü görevini ise Mahmut Kaya üstlendi. 

Şen, 2012'den bu yana Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü olan görev yapıyordu. Emlak Bankası'nda başladığı kariyerine, daha sonra KoçBank, Koç Yatırım ve Koç Porftföy şirketlerinde devam eden Şen, 2006 yılında Yatırım Bankacılığı Birim Müdürü olarak Garanti Bankası'na geçti. 

Garanti Portföy Yönetimi'nde Genel Müdür Yardımcılığı görevini 2013'ten bu yana yürüten Kaya ise finansal piyasalardaki kariyerine 1995 yılında ING Barings'de başladı. Kaya, ardından Santander Investments, Körfez Yatırım ve son olarak Garanti Yatırım'da Araştırma bölümünden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştı. 

4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL Kamu ihalelerine yönelik düzenleme Adli Tıp incelemesi tamamlandı: Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belli oldu mu? Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi