Goodyear '4 mevsim' lastiklerini piyasaya sürdü

'Vector 4Seasons' lastikler her türlü hava koşuluna uyum sağlıyor

Abone ol

KOCAELİ - Goodyear, her türlü hava koşulunda yüksek performans gösteren ''Vector 4Seasons'' lastiklerini piyasaya sundu.

Goodyear'dan yapılan yazılı açıklamada, üstün Weather Reactive Teknoloji ile tasarlanan ''Vector 4Seasons'' lastiklerinin, 3 boyutlu kilitlenebilen gofretimsi kılcal kanallı, yönlü V tipi sırt desenine ek olarak, özel 4 mevsim silika karışımlı sırt hamur bileşimi sayesinde mükemmel sürüş performansı ve konforu sağladığı açıklandı.

Karda yüzde 5 daha iyi yol tutuş ve yüzde 2,4 daha kısa fren mesafesine sahip olduğu ifade edilen açıklamada, lastiklerin, buzda yüzde 11 daha kısa fren mesafesi ile önde gelen uluslararası iki rakibine göre üstün performans sergilediği, suda kızaklama direncinin rakiplerine göre yüzde 4 daha iyi olduğu vurgulandı.

Açıklamada, TÜVSÜD tarafından onaylanan ''Vector 4Seasons'' lastiklerinin kış mevsim performansı sunduğunun kanıtı olan ''kar tanesi'' sembolüne sahip olduğu, piyasada çok az sayıda bulunan dört mevsim lastikleri segmentinde yerini aldığı ifade edildi.

BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Şırnak'ta askeri araç devrildi: Bir asker şehit, üç yaralı