İngiltere'den iç giyim ürünleri talebi

İngiltere'den bir firma Türkiye’den iç giyim ürünleri ithal edecek.

Abone ol

Eski zamanlardan günümüze bir çok evreden geçen iç giyim, ihtiyaçtan doğduğu için değişimlere uğrasa da tüm zamanlarda vazgeçilmez olmuştur.

Hazır giyimde önemli bir lokomotif konumunda yer alan iç giyim, ulusalda ve uluslarası pazarda yerini her zaman korumuş ve yoğun rekabetin yaşandığı bir sektör kolu olmuştur.

Ülkelerin dünya pazarında yarıştığı iç giyimde birinciliği alan Çin olmuştur. İkinci ülke konumunda Hong Kong yer almıştır.

Türkiye olarak en çok ihracat gerçekleştirdiğimiz ilk üç ülke; Almanya, İngiltere ve Fransa'dır.

İhracatımızda ikinciliği alan İngiltere'de, online iç giyim ürünleri satan firma, kendi etiketleriyle fason olarak iç giyim ürettirmek istemektedir. Türkiye’den tedarikçi arayan firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/330212_united-kingdom-want-to-import-bra 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Benzin ve motorin (mazot) litre fiyatı ne kadar, kaç TL? Boeing uçakları için çarpıcı iddia Şişecam'dan daha iyi bir dünya için iş birliği çağrısı Zorunlu karşılık uygulamasında değişiklik 2 ilde operasyon: Ayazlar suç örgütü çökertildi